Barajul pentru CM 2014. România poate întâlni Portugalia lui Ronaldo. Vezi şi celelalte posibile adversare

România nu va fi cap de serie la tragerea la sorţi a meciurilor de baraj pentru calificarea la CM 2014, dar scapă de Suedia lui Ibrahimovic sau Franţa lui Ribery şi Benzema.

RomaniaTV.net
15 oct. 2013, 20:51
Barajul pentru CM 2014. România poate întâlni Portugalia lui Ronaldo. Vezi şi celelalte posibile adversare

România îşi va afla luni, 21 octombrie, advesara pe care o va întâlni în barajul pentru CM 2014, în dublă manşă, pe 15 şi 19 noiembrie. Conform regulilor FIFA, cele opt formaţii care şi-au obţinut dreptul de a disputa acest baraj vor fi împărţite în capi de serie, în funcţie de poziţia ocupată în clasamentul FIFA pe luna octombrie.

Astfel, tricolorii, aflaţi pe locul 31, vor putea întâlni Croaţia (locul 10), Portugalia (11), Grecia (12) sau Ucraina. Scăpăm însă de Suedia lui Ibrahimovic sau de puternica naţională a Franţei. Meciurile de baraj se vor juca în dublă manşă, pe 15 şi 19 noiembrie.

Citeşte şi Şi Victor Ponta mulţumeşte Olandei pentru calificarea tricolorilor la barajul pentru CM 2014

Croaţia a terminat pe locul doi într-o grupă câştigată de Belgia, însă a depăşit naţionale precum Serbia, Scoţia sau Ţara Galilor, iar Portugalia a încheiat la un punct în urma Rusiei, în grupa F. La rândul ei, Grecia a fost întrecută doar la golaveraj de Bosnia-Herţegovina, care s-a calificat direct la CM 2014, iar Ucraina a secondat Anglia, în grupa H.

Dat fiind nu este cap de serie, naţionala României ar urma să joace prima partidă pe teren propriu.

Citeşte şi România joacă din nou în barajul pentru Cupa Mondială, după 12 ani