Bărbat acuzat că a agresat sexual o femeie în avion, în timp ce soţia lui stătea lângă el

Autoritățile americane au arestat un bărbat indian, după ce o femeie l-a acuzat că a agresat-o sexual în timp ce dormea pe scaunul de lângă el într-un avion, scrie BBC News.

RomaniaTV.net
06 ian. 2018, 12:45
Bărbat acuzat că a agresat sexual o femeie în avion, în timp ce soţia lui stătea lângă el

Prabhu Ramamoorthy, în vârstă de 34 de ani, stătea între soția sa, care era pe locul dinspre coridor și presupusa victimă care avea locul de la fereastră. Femeia a povestit că s-a trezit în timp ce avea cămașa și pantalonii descheiați, iar bărbatul își băgase mâna pantalonii ei.

Ramamoorthy a negat acuzațiile, spunând poliției că el însuși a adormit după ce a luat o pastilă.

Presupusul atacator a fost arestat fără drept de cauțiune de un judecător din Michigan după ce procurorii au susținut că există riscul ca el să se poată ascunde.

Soția lui Ramamoorthy a afirmat că femeia dormea pe genunchii soțului ei. Ea a mai spus că au cerut unui însoțitor de bord să o mute pe femeie în altă partea, dar însoțitorii de zbor au declarat anchetatorilor că numai presupusa victimă a cerut schimbarea locului.

Personalul de la bord a declarat că femeia a ajuns la ei plângând și că avea cămașa și pantalonii descheiați. În această situație i-au alocat un alt loc în spatele avionului până la aterizare.