Bărbat acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră şi a făcut mii de poze şi filmări FOTO

Procurorii DIICOT au reţinut un bărbat de 35 de ani, suspectat că a întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 13 ani şi a făcut mii de filmări şi fotografii. Bărbatul este acuzat de act sexual cu un minor şi pornografie infantilă, ambele în formă continuată.

28 nov. 2019, 15:30
Bărbat acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră şi a făcut mii de poze şi filmări FOTO

Procurorii au fost sesizaţi pe 22 noiembrie că, în perioada mai – octombrie 2019, inculpatul a întreţinut relaţii sexuale cu minoră în repetate rânduri, ulterior realizând cu aceasta peste 3.700 de fişiere foto şi video cu caracter sexual explicit, potrivit unui comunicat DIICOT.

„Din materialul probator administrat până în prezent a rezultat că, în data de 21.11.2019, în jurul orelor 19,00, la domiciliul bunicii minorei s-a prezentat o persoană pentru a-i înmâna acesteia un stick de memorie, pe care îl găsise în scara blocului şi care conţinea numeroase filmări şi fotografii explicite sexual între minora de 13 ani şi inculpatul C.E. În urma percheziţiei efectuate la domiciliul inculpatului au fost ridicate trei telefoane, şase hard diskuri, un card microSD, un laptop şi 142 de DVD-uri şi CD-uri”, se precizează în comunicat.

Bărbatul a fost reţinut şi va să fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.