Bărbat acuzat de viol şi tâlhărie, prins de poliţiştii din Constanţa

Poliţiştii constănţeni au prins un bărbat la scurt timp după ce ar fi violat o femeie de 53 de ani, iar după comiterea faptei i-ar fi furat acesteia suma de 300 de lei pe care o avea asupra sa.

08 aug. 2015, 12:56
Bărbat acuzat de viol şi tâlhărie, prins de poliţiştii din Constanţa

Potrivit poliţiştilor, lucrătorii din cadrul Secţiei 9 a Poliţiei Rurale Topraisar au fost sesizaţi prin 112, pe 8 august, la ora 02.50, de către o femeie, în vârstă de 53 de ani, din comuna Dumbrăveni, judeţul Constanţa, despre faptul că, în noaptea de 7/8 august, în timp ce se afla în localitatea Independenţa, ar fi fost violată de către un bărbat pe care nu îl cunoaşte.

Citeşte şi: Bărbaţi arestaţi după ce au agresat două femei care le-au refuzat avansurile sexuale

Oamenii legii au stabilit că pe data de 7 august, în jurul orei 19.00, femeia a mers într-un bar din localitatea Independenţa, iar la ora 22.30 a plecat pe jos către localitatea Movila-Verde cu intenţia de a ajunge în localitatea Cobadin, scrie Mediafax.

După ce a parcurs aproximativ 200 de metri, femeia ar fi fost acostată de un bărbat, care sub ameninţare şi constrângere fizică, ar fi întreţinut cu aceasta un raport sexual, după care i-ar fi luat din poşetă suma de 300 lei.

Poliţiştii au reuşit în scurt timp să-l prindă pe Constantin D. (39 de ani), din localitatea Independenţa, suspectat de comiterea faptei.

Citeşte şi: Un nou caz de viol în Prahova, asemănător cu cel de la Vaslui. Cum s-a petrecut totul

Acum, el este urmărit penal pentru viol şi tâlhărie calificată, bărbatul urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia pentru luarea măsurilor preventive.