Bărbat arestat preventiv după ce ar fi furat 18 biciclete. Prejudiciul depăşeşte 50.000 de lei

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce ar fi furat, în perioada aprilie - iunie, 18 biciclete din municipiul Constanţa, prejudiciul depăşind 50.000 de lei. Alte cinci persoane sunt suspectate că au cumpărat de la el bicicletele, deşi ştiau că sunt furate.

RomaniaTV.net
01 aug. 2018, 09:21
Bărbat arestat preventiv după ce ar fi furat 18 biciclete. Prejudiciul depăşeşte 50.000 de lei

Un bărbat în vârstă de 38 de ani este acuzat de 18 infracţiuni de furt calificat, care au avut loc în perioada aprilie – iunie 2018, în municipiul Constanţa. Bărbatul este suspectat că a furat biciclete din curtea locuinţelor sau din scara blocurilor, prejudiciul ridicându-se la 53.062 de lei.

Totodată, poliţiştii au identificat alţi cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 31 şi 48 de ani, bănuiţi că au fost implicaţi în valorificarea bunurilor sustrase, mai exact ar fi achiziţionat biciclete de la bărbatul de 38 de ani, ştiind că bunurile erau furate. Unul dintre cei cinci bărbaţi este cercetat sub control judiciar.

În urma a patru percheziţii informatice, s-au găsit fotografii cu 20 de biciclete care ar proveni din furturi.

În continuare, poliţiştii au ridicat în vederea cercetărilor şase biciclete care ar fi fost furate, până în prezent nefiind obţinute date sau indicii cu privire la reclamanţi.

De asemenea, poliţiştii constănţeni au recuperat şi au restituit persoanelor vătămate mai multe biciclete furate, valoarea prejudiciului recuperat fiind de 27.119 de lei. Bărbatul de 38 de ani este cercetat în stare de arest preventiv pentru furt calificat.