„Bărbat de casă” sau „afemeiat”: Afla ce fel de căsnicie vei avea cu el, în funcţie de zodia lui

Ai găsit bărbatul perfect pentru tine, dar te temi că nu vei avea un viitor strălucit alături de el? Adesea, bărbaţii au tendinţa să bată în retragere atunci când vine vorba de căsnicie, iar comportamentul lor se schimbă complet în momentul în care conştientizează că îşi vor petrece tot restul vieţii alături de aceeaşi femeie.

10 oct. 2014, 08:01
„Bărbat de casă” sau „afemeiat”: Afla ce fel de căsnicie vei avea cu el, în funcţie de zodia lui

Cu toate acestea, astrele au o influenta puternica si asupra barbatilor, iar ele ne ajuta sa-i cunoastem si sa-i intelegem mai bine.

Asadar, afla ce fel de barbat este iubitul tau si ce fel de casnicie vei avea alaturi de el, in functie de zodia in care s-a nascut:

Berbec

Barbatul nascut in zodia Berbec isi gaseste greu perechea, insa in momentul in care intalneste femeia perfecta pentru el se dedica complet acesteia. In casnicie este foarte devotat, isi doreste copii si nu are tendinta sa calce stramb. Se implica in treburile casnice si este un barbat in care poti avea incredere.

Citeşte şi Ce ai fost în viaţa anterioară, în funcţie de zodia ta

Taur

Barbatul Taur are nevoie de stabilitate emotionala si financiara. Se dedica complet femeii pe care o iubeste si este un bun gospodar. Adora o mancare bine gatita si nu are tendinta sa calce stramb. Visul lui este sa-si intemeieze o familie si sa fie un exemplu atat pentru cei dragi, cat si pentru alte persoane.

Citeşte şi Ce doreste fiecare, în taină, de la partener, în funcţie de zodie. Cele mai ascunse secrete

Gemeni

Barbatul Gemeni este afemeiat, are tendinta sa flirteze cu toate femeile pe care le cunoaste de-a lungul vietii si nu este dispus sa se implice intr-o relatie serioasa. In casnicie nu stie sa se comporte si nu se implica in treburile casnice. Cu toate acestea, barbatul Gemeni se poate schimba daca intalneste femeia potrivita pentru el.

Continuarea horoscopului pe Ele.ro.