Bărbat din Bucureşti bănuit de tâlhărie, reţinut de poliţişti

Poliţiştii bucureşteni au reţinut, vineri, în urma unei percheziţii într-o localitate din judeţul Ilfov, un bărbat în vârstă de 33 de ani bănuit de săvârşirea a două infracţiuni de tâlhărie asupra a două persoane vârstnice, informează Poliţia Capitalei.

RomaniaTV.net
01 iun. 2018, 17:48
Bărbat din Bucureşti bănuit de tâlhărie, reţinut de poliţişti

„Astăzi, 1 iunie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un bărbat, în vârstă de 35 de ani, bănuit de săvârşirea a două infracţiuni de tâlhărie, după ce, prin violenţă, a sustras bijuterii purtate de părţile vătămate. La finele lunii mai, poliţişti din cadrul Secţiei 21 Poliţie au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 66 de ani, cu privire la faptul că un barbat necunoscut, prin agresiune fizică, i-a sustras lanţul de la gât, după care a fugit. O situaţie similară a fost reclamată de o femeie, de 70 de ani, căreia, tot prin violenţă, un bărbat necunoscut i-a sustras lanţul de la gât”, informează Poliţia Capitalei.

În urma investigaţiilor desfăşurate, a audierilor, şi cercetărilor efectuate a rezultat presupunerea rezonabilă că principal suspect în cele două cauze este un bărbat cunoscut cu preocupări infracţionale, stabilit într-o localitate din proximitatea Bucureştiului, menţionează sursa citată.

În baza autorizaţiei de percheziţie emisă de instanţă, în dimineaţa zilei de vineri, poliţişti ai Secţiei 21 s-au deplasat într-o localitate din judeţul Ilfov, unde au efectuat percheziţia. Bărbatul vizat a fost depistat şi condus la audieri. Prejudiciul creat prin săvârşirea infracţiunilor a fost parţial recuperat. Bărbatul respectiv urmează a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, mai precizează informarea Poliţiei Capitalei.

Potrivit unor surse, bărbatul reţinut este cunoscut cu antecedente penale legate tot de comiterea unor infracţiuni de tâlhărie.