Bărbat din Piteşti cercetat pentru şantaj şi violarea vieţii private, după ce şi-a ameninţat fosta iubită

Poliţiştii argeşeni au finalizat cercetările şi propun trimiterea în judecată, pentru şantaj şi violarea vieţii private, a unui bărbat de 62 de ani, din Piteşti, arestat preventiv de la sfârşitul anului trecut, fiind acuzat că şi-a ameninţat fosta iubită, cu 40 de ani mai tânără, după ce aceasta l-a anunţat că nu mai vrea să continue relaţia cu el.

18 ian. 2017, 15:57
Bărbat din Piteşti cercetat pentru şantaj şi violarea vieţii private, după ce şi-a ameninţat fosta iubită

Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale Piteşti ai finalizat cercetările într-un dosar în care un bărbat de 62 de ani, din Piteşti, este urmărit penal pentru infracţiuni de şantaj şi violarea vieţii private, victimă fiind fosta iubită a bărbatului cu 40 de ani mai tânără decât el.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul, care are familie şi copii, a început, în urmă cu aproximativ patru – cinci ani, o relaţie cu o femjeie care acum are 22 de ani.

În octombrie anul trecut, tânăra i-a spus bărbatului că nu mai vrea să aibă statutul de amantă, că vrea să îşi facă propria familie şi că încetează relaţia cu el.

Nemulţumit de decizia fetei, bătrânul a ameninţat-o pe aceasta că publică materiale cu ea în ipostaze compromiţătoare, fiind vorba despre fotografii şli filme făcute în timpul relaţiei celor doi.

Femeia a mers la Poliţie şi l-a reclamat, iar anul trecut, în perioada Crăciunului, bărbatul a fost reţinut şi apoi arestat preventiv pentru 30 de zile.

Dosarul în care acesta este cercetat pentru şantaj şi violarea vieţii private a fost trimis de către poliţişti Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de terminare a urmăririi penale şi trimitere în judecată.

Citeşte şi Şef din poliţie băut la volan, cercetat după ce a fugit de la locul accidentului