Bărbat dispărut acum an, surprins într-un selfie făcut de un cuplu, pe stadion. Ce s-a întâmplat cu el FOTO

Un cuplu care şi-a făcut un selfie, pe stadionul Stamford Bridge, la un meci al echipei Chelsea, a surprins fără să ştie chipul unui tânăr dispărut de peste 11 luni de acasă.

08 aug. 2015, 17:06

Jon Anderson Edward, un bucătar britanic de 31 de ani, dispărut în urmă cu 11 luni din Portugalia a fost surprins de un cuplu chiar în ţara natală, într-un selfie. El se afla în spatele lor, în tribună, chiar dacă mama să îl caută disperată de aproape un an, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi TRAGEDIE pe litoral. O tânără de 21 de ani s-a înecat la Costineşti

Bărbatul a dispărut fără urmă după ce a căzut de pe o stanca, în Lagos, Portugalia, în septembrie 2014, lăsându-şi în apartmanet hainele, paşaportul şi telefonul. Atât poliţia din Marea Britanie cât şi cea din Portugalia au condus misiuni ample de căutare a bărbatului, însă fără nici un rezultat. În mod bizar, este posibil că bărbatul să fi fost recunoscut în tribune, la un meci al echipei Chelsea, după ce a apărut în poză unui cuplu care şi-a făcut selfie pe stadion.

Mama lui o femeie de 54 de ani, încearcă să adune indicii despre dispariţia fiului şi i-a rugat pe fanii care l-au surprins în poză să îi ofere informaţii despre dată la care a fost făcută fotografia.

Citeşte şi Ghinion: Un imigrant a parcurs tot tunelul de sub Canalul Mânecii, dar a fost prins tocmai la ieşire

De aproape un an îl căutăm şi nu am găsit niciun indiciu despre unde ar putea fi. Dar am văzut poză aseară şi cred că bărbatul din imagine este Jon” a declarat femeia cerând ajutorul internauţilor. 

Astfel, poza a fost dată mai departe de peste 2.000 de ori.