Bărbat filmat în timp ce s-a aruncat pe şinele de METROU şi a început să urle: Vagonul a trecut peste el VIDEO

Un american a fost filmat în timp ce s-a aruncat pe şinele de metrou şi a început să urle. Din fericire, cu toate că metroul a trecut peste el, tânărul nu a fost rănit deoarece a stat între şine. Imaginile au devenit virale şi nu se ştie dacă bărbatul era drogat sau suferea de o afecţiune psihică. În prezent el se află înternat într-un spital de psihiatrie, aceasta fiind considerată o tentativă de sinucidere.

18 apr. 2014, 07:46
Bărbat filmat în timp ce s-a aruncat pe şinele de METROU şi a început să urle: Vagonul a trecut peste el VIDEO

Un tânăr din New York a recurs la un gest bizar în momentul în care se afla cu mai mulţi prieteni la metrou. Astfel, el s-a aruncat pe şine şi nu a mai vrut să revină pe peron, perioadă în care a urlat cât a putut de tare. Mai mult, el a fost surprins de un tren chiar pe şine, dar a scăpat într-un mod miraculos, potrivit NY Mag.

Citeşte şi PAŞTE 2014. Program METROREX şi RATB în perioada Sărbătorilor Pascale

Întreg incidentul a fost filmat de o persoană care aştepta metroul. Cu toate că mai mulţi bărbaţi au încercat să îl salveze de pe şine, bărbatul nu a vrut sau nu a putut să se ridice. Mai mult, ei au riscat să fie loviţi de metrou, dar au ajuns pe peron în ultimele secunde, încercând să îl facă pe conductor să oprească metroul.

Citeşte şi O tânără s-a speriat după ce a văzut asta în METROU: Zici că era DEZBRĂCATĂ şi cu bara înfiptă în… FOTO

Din fericire, victima a scăpat după ce a stat între şine şi vagoanele trenului au trecut peste el. Omar Diaz, cel care a filmat incidentul, a fost acuzat că nu a sărit în ajutorul celui care a sărit. Astfel, el a replicat că era prea gras pentru a sări pe şine şi nu ar fi putut să se întoarcă pe peron. În acelaşi timp, a atras atenţia că nu era obligat să „îşi rişte viaţa pentru un necunoscut care a sărit singur pe şine”, mai ales că acasă îl aşteaptă un bebeluş nou-născut.