Bărbat găsit mort într-o cameră de hotel din Câmpulung Muscel. Ce a scris în biletul de adio

Un bărbat a fost găsit mort într-o cameră de hotel în Câmpulung Muscel. Din primele informaţii, bătrânul de 72 de ani şi-a pus capăt zilelor din cauza unor terenuri pierdute.

10 oct. 2017, 11:28
Bărbat găsit mort într-o cameră de hotel din Câmpulung Muscel. Ce a scris în biletul de adio

Un bărbat de 72 de ani şi-a pus capăt zilelor într-o cameră de hotel din Câmpulung Muscel, lăsând în urmă mai multe bilete de adio. Potrivit stirileprotv.ro, bătrânul s-a cazat în hotelul din centrul localităţii pe 27 septembrie şi îşi tot prelungea şederea.

Marți dimineața, în timp ce făceau curăţenie pe hol, femeile de serviciu au simţit un miros neplăcut. Personalul a hotărât să forţeze uşa, care era blocată cu cheia, pe dinăuntru. Aşa l-au găsit fără viaţă pe clientul cazat acolo.

Omul este din comuna Dragoslavele, aflată nu departe de Câmpulung. Pe o măsuţă a lăsat mai multe bilete în care încerca să explice de ce nu mai poate trăi. Deşi mesajele sunt neclare, se înţelege că era supărat pentru că pierduse, probabil în instanţa, nişte terenuri. Poliţiştii încearcă să afle mai multe în acest caz.

Citeşte şi: Un militar s-a sinucis în subsolul blocului. Era căsătorit şi avea o fetiţă. Vezi ce i-a spus socrului înainte să moară