Bărbat în stare de ebrietate, prins după o urmărire în trafic

Un bărbat în stare de ebrietate a fost prins de poliţiştii clujeni după o urmărire în trafic.

15 feb. 2017, 12:18
Bărbat în stare de ebrietate, prins după o urmărire în trafic

„Astăzi, 15 februarie, în cadrul acțiunii TRUCK&BUS, poliţiştii din Cluj au prins un bărbat, care, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice la volan, a încercat să se sustragă controlului. În doar câteva ore, în punctul de control DN 1 km 500 + 400, poliţiştii au oprit în trafic şi au controlat 19 autovehicule, aplicând 6 sancţiuni contravenţionale. De asemenea, a fost reținut un permis de conducere unui cetățean străin, pentru depășire neregulamentară”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Pe numele unui bărbat s-a întocmit dosar penal, întrucât a fost depistat, la volanului unui autoturism, având 0,88 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a încercat să se sustragă controlului, fiind necesară urmărirea acestuia, până pe DN 1 J la km 3+400m.

În aceste zile, Poliţia Română desfăşoară, în toată ţara, acţiunea TRUCK&BUS, pentru verificarea legalității transporturilor rutiere de persoane și mărfuri, în cadrul Calendarului Operaţiunilor TISPOL. Sunt vizaţi conducătorii auto care nu respectă normele rutiere.

Citeşte şi Poliţist în misiune, rănit într-un accident rutier produs pe DN 1, în judeţul Prahova