Nu a scăpat de condamnarea la moarte şi a fost executat prin injecţie letală. Care au fost ultimele sale cuvinte

William Sallie in varsta de 50 de ani a fost condamnat la moarte dupa ce l-a ucis pe tatal sau vitreg in 1990. Acesta este a noua persoana careia i s-a aplicat pedeapsa cu moartea in acest an, conform legilor din statul Georgia.

08 dec. 2016, 10:22
Nu a scăpat de condamnarea  la moarte şi a fost executat prin injecţie letală. Care au fost ultimele sale cuvinte

Barbatul a fost omorat marti la ora 22:05, la inchisoarea de stat din Jackson, dupa ce cererea avocatilor lui a fost respinsa de catre Curtea Suprema din Statele Unite, scrie stirileprotv.ro.

Citeşte şi Cea mai stupidă sentinţă: Un tribunal din China a declarat NEVINOVAT un condamnat executat acum 21 de ani

Sally a fost condamnat la moarte dupa ce si-a impuscat fatal tatal vitreg in anul 1990, a ranit-o pe mama lui, urmand o lupta cu fosta lui sotie pentru custodia copilului lor.

Conform Departamentului de Corectie din Georgia, ultima dorinta a lui Sallie a fost o masa finala care sa consiste din o pizza medie cu carnati si ardei iute, aripioare de pui cu sos de bivol la care sa se adauge o sticla mare de suc.

Cand a fost intrebat daca vrea sa faca o declaratie finala in ultimele clipe din viata, Sallie s-a uitat la martori, afirmand: „Vreau doar sa spun ca imi pare foarte rau ca am comis acele crime. Imi pare rau pentru tot. Cer iertare”. 

Citeşte şi „Iubito, nu mă lăsa, te rog!”. Ultimele cuvinte rostite de un om de afaceri către soţia sa. CE A URMAT

Inregistrarile din executiile trecute arata ca medicamentul letal incepe sa curga in organism la cateva minute dupa plecarea gardianului din camera de executie.

La aproximativ un minut dupa ce a plecat gardianul, Sallie si-a ridicat privirea pentru a se uita la martori iar mai apoi s-a uitat din nou in jos, cascand si respirand profund de mai multe ori.