Bărbat ÎNJUNGHIAT pe terasa unui restaurant VIDEO

Scene şocante pe terasa unui restaurant din Drobeta-Turnu-Severin. Un bărbat de 37 de ani a fost înjunghiat, sub privirile îngrozite ale clienţilor. Imediat după atacat, agresorul şi-a lăsat victima într-o baltă de sânge şi a fugit. În timp ce omul în stare gravă a ajuns direct pe masa de operaţie, poliţiştii încă încearcă să dea de urma atacatorului.

02 oct. 2014, 06:42
Bărbat ÎNJUNGHIAT pe terasa unui restaurant VIDEO

Cei doi bărbați, care se ocupă cu traficul ilegal cu valută, s-au luat la ceartă pentru un conflict mai vechi. La un moment dat, unul dintre ei, în vârstă de 29 de ani, l-a înjunghiat pe celălalt, sub privirile speriate ale celorlalți clienți. Imediat după incident, atacatorul s-a făcut nevăzut… iar victima a rămas la pământ, într-o baltă de sânge.

Şocaţi, martorii au sunat imediat la 112. Medicii l-au transportat de urgenţă pe bărbat la spital. Acesta este în stare extrem de gravă şi a fost băgat direct în sala de operaţie.

„A fost injunghiat in zona Restaurtantului Dunarea pe fata posterioara a coapsei stangi fiind in soc hemoragic. A fost dus la spital ulterior intrandu-se in sala pt interventie suplimentara”, a declarat Minodora Popescu, medic SJA Mehedinţi.

Poliţiştii l-au identificat între timp pe agresor şi încearcă acum să dea de urma acestuia. Agresorul se va alege cu dosar penal şi poate ajunge după gratii pentru tentativă de omor.