Bărbat prins în flagrant în timp ce folosea o armă letală VIDEO

Bărbat prins în flagrant în timp ce folosea ilegal o armă letală cu lunetă. S-a întâmplat în Călăraşi, iar în momentul în care a fost încolţit de poliţişti, suspectul a aruncat puşca într-un canal.

23 aug. 2017, 10:00
Bărbat prins în flagrant în timp ce folosea o armă letală VIDEO

Bărbatul a fost prins în flagrant în urmă cu câteva zile, după ce ar fi tras cu o armă letală confecţionată artizanal. Arma a fost aruncată într-un canal de irigaţii, în încercarea de a-şi ascunde urmele. A fost, însă recuperată  cu sprijinul scafandrilor Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Din verificări a reieşit că bărbatul nu figurează ca persoană fizică autorizată pentru portul şi folosirea armelor letale sau neletale. În urma percheziţiei domiciliare, poliţiştii au ridicat o lunetă pentru arme de vânătoare, un dispozitiv pentru vedere cu infraroşu, muniţie şi o unealtă de pescuit – tip plasă monofilament, potrivit adevarul.ro.

Bărbatul a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uzul de armă fără drept, fabricarea sau asamblarea de arme letale, de piese sau muniţie şi deţinererea uneltelor de plasă de tip monofilament.