Bărbat rănit într-un accident, în judeţul Olt. Un pompier aflat în trafic i-a acordat primul ajutor

Un pompier de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi, aflat în trafic în momentul producerii unui accident rutier în judeţul Olt, i-a acordat primul ajutor unui bărbat rănit în eveniment până la sosirea echipajelor medicale. În accident au fost implicate două autovehicule, în care se aflau opt persoane.

RomaniaTV.net
08 ian. 2019, 13:18
Bărbat rănit într-un accident, în judeţul Olt. Un pompier aflat în trafic i-a acordat primul ajutor

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, pompierii SMURD Balş au intervenit, marţi, pe Drumul European 547, în zona Pădurea Sarului, la un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, în care erau opt persoane.

Înainte de sosirea echipajului SMURD, plutonier adjutant Gabriel Liciu, subofiţer operativ în cadrul ISU Mehedinţi, aflat în trafic în zona în care s-a produs accidentul, a acţionat pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor accidentului.

Pompierul a acordat o atenţie deosebită unui pasager în vârstă de 30 de ani, aflat în stare de inconştienţă.

Paramedicii SMURD au evaluat toate victimele, iar pe bărbatul în vârstă de 30 de ani, din municipiul Craiova, dezorientat şi confuz, cu traumatism la mâna stângă şi excoriaţii la nivelul feţei l-au transportat la UPU Slatina. Celelalte persoane aflate în cele două maşini au refuzat transportul la spital.