Bărbat reţinut după ce a bătut un taximetrist şi i-a furat maşina

Un bărbat a fost reţinut de Poliţia Capitalei, după ce a agresat un taximetrist şi i-a furat maşina. El fusese luat de taximetrist din Câmpina şi ceruse să fie dus în Capitală, iar pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti l-a agresat pe taximetrist, iar când acesta a reuşit să iasă din maşină pentru a cere ajutor bărbatul a fugit cu maşina.

20 oct. 2017, 05:58
Bărbat reţinut după ce a bătut un taximetrist şi i-a furat maşina

Potrivit unui comunicat de presă transmis vineri de Poliţia Capitalei, cu o zi în urmă poliţişti din cadrul Secţiei 2 au fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat,în vârstă de 53 de ani, taximetrist, care a reclamat că a fost agresat de către un client care ulterior i-a furat autoturismul.

Joi dimineaţă, taximetristul a luat din Câmpina doi clienţi care i-au cerut să îi ducă la Bucureşti, iar ulterior la aeroportul Otopeni. În timp ce se aflau pe şoseaua Bucureşti – Ploieşti, în zona unei intersecţii, unul dintre clienţi a tras frâna de mână, a oprit autoturismul şi l-a agresat pe taximetrist, care a reuşit să iasă din maşină şi să strige după ajutor. În faţa şi în spatele taxiului au oprit alte două autoturisme, timp în care agresorul s-a urcat la volanul taxiului şi a plecat, lovind cele două maşini, spun poliţiştii.

La scurt timp, bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a fost prins şi imobilizat de către poliţişti, fiind dus pentru audieri la sediul Secţiei 2 Poliţie. El a fost reţinut pentru tâlhărie şi distrugere. Totodată, a fost identificat şicel de-al doilea pasager din taxi, despre care taximetristul a spus că nu a a avut nicio implicare în agresiune.

Citeşte şi Tineri reţinuţi după ce au bătut şi jefuit un bărbat în centrul oraşului