Bărbat reţinut în flagrant, în timp ce păcălea un bătrân prin metoda accidentul

Poliţiştii din Snagov au surprins în flagrant delict un bărbat bănuit de comiterea infracţiunii de înşelăciune prin metoda "accidentul", în timp ce primea 5.000 de euro de la victimă. Cel în cauză a fost reţinut.

24 oct. 2014, 10:01
Bărbat reţinut în flagrant, în timp ce păcălea un bătrân prin metoda accidentul

Un bărbat de 73 de ani a sesizat poliţia cu privire la faptul că a fost contactat telefonic de o persoană care s-a prezentat ca fiind comisar de poliţie şi i-a spus că fiul său a accidentat un copil pe trecerea de pietoni, în municipiul Bucureşti, informează Poliţia Română.

Citeşte şi Transportator ilegal de material lemnos, prins în flagrant în timp ce oferea mită unui poliţist

Victimei i-ar fi fost solicitaţi 5.000 de euro, pentru ca presupusa parte vătămată să nu depună plângere penală. Cei doi au stabilit să se întâlnească într-o benzinărie din Snagov, pentru predarea banilor.

Poliţiştii de investigaţii criminale şi de la ordine publică din cadrul Poliţiei Staţiunii Snagov l-au surprins în flagrant delict pe acesta, în incinta benzinăriei, în timp ce primea cei 5.000 de euro de la victimă.

Citeşte şi Tânăr reţinut de poliţişti, suspectat că a încercat să înşele o femeie prin „metoda accidentul”

Cel în cauză a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, urmând a fi prezentat magistraţilor, în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă.