Bărbat reţinut la Piteşti, după ce a încercat să racoleze pe Facebook două fetiţe în scop sexual

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din Pitești a fost reținut astăzi, pentru 24 de ore, fiind acuzat că a încercat să racoleze două fetițe, de 11, respectiv 12 ani, în scop sexual, conversațiile sale de pe o rețea de socializare cu minorele fiind supravegheate chiar de mama lor.

RomaniaTV.net
16 mai 2016, 17:16
Bărbat reţinut la Piteşti, după ce a încercat să racoleze pe Facebook două fetiţe în scop sexual

Bărbatul, Gheorghe Mărgărit, este acuzat că a încercat să racoleze doup surori din Pitești pe o rețea de socializare. Una dintre fetițele cu care bărbatul și-a dat întâlnire are 11 ani, cât are și fiica lui, iar sora ei are 12 ani.

Surse din Poliţie susțin că cea care a anunțat Poliția este mama fetelor care, după ce a văzut conversațiile dintre bărbat și fiicele ei, a sesizat autoritățile. Sub supravegherea polițiștilor, mama copilelor a dialogat pe rețeaua de socializare în numele fetelor și a stabilit o întâlnire cu bărbatul, care era convins că discută tot cu minorele.

„A fost identificat un bărbat de 45 de ani din Pitești, bănuit că ar fi încercat să racoleze persoane minore prin intermediul unei rețele de socializare în scop sexual”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, Mădălin Zamfir.

Polițiștii i-au organizat, luni, un flagrant bărbatului, care a fost ridicat de polițiști în momentul în care a ajuns la locul întâlnirii. Bărbatul a fost dus la audieri la Poliția Pitești, după care polițiștii i-au percheziționat locuința și au decis să-l rețină pe 24 de ore.

Soția bărbatului reținut, a declarat că acesta stă mereu pe Internet de când are telefon, dar nu crede că vorbea cu femei, cu atât mai puțin cu fetițe. „Gelu vorbea pe Internet de vreo trei luni, de când avea telefon. I-am spus mereu să stea la locul lui, că e om bătrân. Nu cred că vorbea cu femei. Despre copile nici nu încape vorbă”, a spus femeia.