Bărbat suspectat că a determinat trei tinere să se prostitueze, reţinut în Sibiu

Un bărbat de 34 de ani din judeţul Mehedinţi a fost reţinut de poliţiştii sibieni pentru proxenetism, el fiind suspectat că, în ultimele şase luni, a determinat trei tinere să se prostitueze, potrivit news.ro.

RomaniaTV.net
06 nov. 2018, 13:49
Bărbat suspectat că a determinat trei tinere să se prostitueze, reţinut în Sibiu

Potrivit Poliţiei Judeţene Sibiu, în urma unor activităţi desfăşurate pe DN 1, în zona Post Control Veştem, un echipaj de jandarmi a prins, luni, trei tinere, cu vârste între 21 şi 29 de ani, din Mehedinţi şi Timiş, care acostau persoane în vederea întreţinerii de raporturi sexuale contra cost. Este vorba despre tinere cu vârsta cuprinsă între 21 şi 29 de ani, din judeţele Mehedinţi şi Timiş.

Jandarmii au constatat că ele erau insoţite de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din judeţul Mehedinţi, care le supraveghea activitatea.

În urma primelor verificări făcute de jandarmi, au existat indicii privind săvârşirea infracţiunii de proxenetism, astfel că a fost sesizată Poliţia Judeţeană Sibiu, care a început cercetări în acest sens.

Din investigaţiile desfăşurate de poliţiştii sibieni a reieşit că, în ultimele şase luni ale acestui an, în judeţul Sibiu, bărbatul le-ar fi determinat pe cele trei tinere să acosteze persoane în vederea întreţinerii de raporturi sexuale, le-ar fi oferit protecţie, transport, le-ar fi facilitat cazarea în municipiul Sibiu, în diferite apartamente închiriate, toate acestea în schimbul unor sume de bani.

Luni, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru proxenetism.

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigaţii Criminale Sibiu.