Bărbat ucis cu toporul de propriul frate. Ucigaşul ameninţa tot satul cu moartea. Poliţiştii au fost sesizaţi de mai multe ori

Crimă oribilă în judeţul Bacău. Un bărbat şi-a omorât fratele cu toporul după ce a ameninţat cu moartea întreg satul. Vecinii susţin că au avertizat poliţia despre pericol, dar au fost ignoraţi.

13 mart. 2018, 07:05
Bărbat ucis cu toporul de propriul frate. Ucigaşul ameninţa tot satul cu moartea. Poliţiştii au fost sesizaţi de mai multe ori

Un bărbat de 43 de ani a fost ucis cu sânge rece de propriul frate. Cei doi fraţi locuiau în aceeaşi casă, scandalul izbucnind după ora 21.00, imediat după ce victima a ajuns de la serviciu. Agresorul, în vârstă de 41 de ani, a spart tot ce i-a ieşit în cale, apoi a luat un topor şi şi-a lovit fratele de mai multe ori.

Vecinii au auzit cearta dintre cei doi fraţi şi au sunat la 112, dar a fost prea târziu.

Atât familia, cât şi vecinii spun că ucigaşul ameninţa pe toată lumea cu moartea, dar Poliţia nu a luat nicio măsură.

Potrivit observator.tv, din cauza bătăilor şi mama celor doi fraţi a plecat de acasă în urmă cu două luni.

„El a venit de la treabă şi, într-un spert de oră, nici un sfert de oră nu a avut că l-a omorât că a venit de la treabă. Era bolnav, el pleca noaptea, nu ştia de unde vine, unde se duce. A dat foc la o fânărie, ne-a dat foc la opt căruţe de fân”, spune unul dintre vecini.

Atacatorul a fost reţinut şi riscă ani grei de închisoare pentru omor. Bărbatul va fi supus unei expertize medicale pentru stabilirea discernământului.