Bărbat urmărit de poliţişti doi kilometri după ce a refuzat să oprească la semnal

Un bărbat din judeţul Botoşani a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor, el fiind urmărit doi kilometri, până în curtea locuinţei sale. Oamenii legii au constatat că bărbatul era în stare de ebrietate, el refuzând însă să fie testat pentru stabilirea alcoolemiei. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

RomaniaTV.net
24 oct. 2018, 11:05
Bărbat urmărit de poliţişti doi kilometri după ce a refuzat să oprească la semnal

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, un bărbat de 43 de ani din comuna Frumuşica se deplasa miercuri pe raza localităţii Storeşti.

O maşină de poliţie din cadrul Poliţiei oraşului Flămânzi care avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase a încercat să-l oprească, fără a reuşi însă. Poliţiştii l-au urmărit pe bărbat aproximativ doi kilometri până când acesta a ajuns în curtea locuinţei sale.

„Întrucât se afla în stare vădită de ebrietate, conducătorului auto i s-a solicitat de către organele de poliţie efectuarea testului alcoolscopic, acesta refuzând. Bărbatul a fost condus ulterior la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, însă acesta a refuzat prelevarea”, au precizat reprezentanţii IPJ.

Poliţiştii i-au întocmit bărbatului dosar penal pentru comiterea infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.