Bărbaţii au SALIVAT de plăcere: ÎNGERII de la VICTORIA’S SECRET au STRĂLUCIT la parada anuală FOTO

Parada anuală a "îngerilor" de la Victoria's Secret avut loc miercuri, la New York, iar bărbaţii nu au fost nici de data aceasta dezamăgiţi. Vedete ca Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Candice Swanepoel sau Doutzen Kores au defilat în lenjerie intimă în cadrul unui show spectaculos.

RomaniaTV.net
14 nov. 2013, 09:09

Taylor Swift a dat startul show-ului Victoria’s Secret îmbrăcată într-o rochie inspirată de steagul Marii Britanii. Vedeta a cântat pentru modelele care au defilat la secţiunea „British Invasion” (Invazia Britanică) a show-ului, potrivit DailyMail.

victoria

În afară de British Invasion, celelate teme ale serii au fost Îngeri de Zăpadă, Naufragiu, Nopți pariziene, Roz și Păsările Paradisului.

victoria

Citeşte şi Noua senzaţie din lumea modelelor: De la o fermă din Africa de Sud, pe podiumul Victoria’s Secret

În acest an, Candice Swanepoel a avut onoarea să poarte sutienul încrustat cu diamante Fantasy, creat de Mouawad, cu o valoare estimată la 10 milioane de dolari.

victoria

Alessandra Ambrosio, Cara Delevigne, Adriana Lima, Candice Swanepoel şi Doutzen Kores sunt doar câteva dintre celelalte modele care au defilat pe podiumul Victoria’s Secret la parada din 2013.

CITEŞTE ŞI: Un îngeraş Victoria’s Secret, în cea mai mică pereche de chiloţi tanga FOTO

victoria

În culise: Supermodelele de la Victoria’s Secret au filmat ultima reclamă a companiei GALERIE FOTO