Bărbaţii şi treburile casnice: A răspuns la fierul de călcat în loc de telefon

Tomasz Paczkowski, din Elbag, Polonia, încerca să-şi ajute soția la treburile casei, când a ridicat accidental la ureche fierul de călcat în loc de telefon și a ajuns să îşi ardă jumătate din față.

13 dec. 2012, 12:48
Bărbaţii şi treburile casnice: A răspuns la fierul de călcat în loc de telefon

Tomasz Paczkowski, în vârstă de 32 de ani, şi-a luat o săptămână liberă de la job și într-o dimineață s-a hotărât să-i dovedească soţiei că şi el ar putea fi de folos în casă.

Înainte de a merge la job, soţia i-a cerut să-i calce niște haine, și Tomasz a fost mai mult decât fericit să o ajute. Dar, călcatul poate deveni destul de plictisitor după un timp, astfel încât bărbatului i-a venit geniala idee de multi-tasking, potrivit Oddity Central.

„Femeile spun întodeauna cum sunt bune la multi-tasking, așa că am băgat fierul în priză, mi-am deschis o bere și m-am întors spre televizor pentru a vedea un meci de box”, a spus Tomasz Paczkowski. Totul mergea bine, până când telefonul a început să sune …

Bărbatul a ridicat receptorul, l-a pus la ureche, dar tot ce a putut auzi a fost sunetul de sfârâit al feţei sale arse. Durerea chinuitoare l-a trezit şi și-a dat seama că a ridicat la ureche fierul cald în loc de telefon. Și dacă asta nu era suficient, când fugea la baie pentru a-şi pune niște apă rece pe față, el s-a lovit cu ochiul stâng în uşă. Aşa s-a ales şi cu un ochi vânăt.

Din fericire, medicii spun ca arsurile nu sunt grave şi că Tomasz se va recupera complet.