Bărbatul care a atacat un bătrân în scara unui bloc din Galaţi a fost prins

Bărbatul care a atacat un bătrân în scara unui bloc din Galaţi, la începutul săptămânii, a fost prins de poliţişti vineri după-amiază. Acesta urmează să fie dus în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

18 ian. 2019, 16:13
Bărbatul care a atacat un bătrân în scara unui bloc din Galaţi a fost prins

Marcel Tabac a fost depistat de polițiștii Secției 2, care au primit o informație că bărbatul căutat s-ar fi ascuns într-o clădire dezafectată din Țiglina 1.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, individul nu s-a opus în momentul care a fost încătușat și reținut pentru a fie dus la centrul IPJ Galați, scrie viaţaliberă.ro.

El urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Vineri, poliţiştii din Galaţi au făcut publice primele informaţii despre individul bănuit că luni, 14 ianuarie, a atacat un bătrân în scara unui bloc.

Bărbatul s-a năpustit asupra pensionarului de 75 de ani, pe care l-a lovit cu un box metalic şi căruia i-a luat 500 de euro şi telefonul mobil.

După bătaie, bătrânul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Galaţi, având numeroase leziuni grave.

Din 14 ianuarie şi până vineri, suspectul, care este recidivist, a fost căutat de poliţişti.

Potrivit unor surse judiciare, în trecut el a mai fost condamnat pentru furt şi tâlhărie, fiind eliberat recent din penitenciar, înainte de termen, în baza legii recursului compensatoriu.