Bărbatul care a bătut o salvamontistă în staţiunea Straja a fost ARESTAT PREVENTIV. VIDEO

Constantin Palestrică, recidivistul care a bătut o tânără salvamontistă din stațiunea Straja, în timp ce victima se afla la o petrecere într-un local din zonă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit România TV. Acesta este acuzat de lovire și alte violențe. Decizia a fost luată de magistrații de la Judecătoria Petroșani.

08 feb. 2016, 11:44

Magistraţii de la Judecătoria Petroşani au respins cererea formulată de Constantin Sorin Palesică, prin apărătorul său, de a fi cercetat în stare de arest la domiciliu sau sub control judiciar, se arată în hotărârea publicată pe portalul instanțelor de judecată. Decizia luată de judecători poate fi contestată în termen de 48 de ore.

Agresorul va fi trimis în arestul poliției din Târgu Jiu.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani l-au audiat, luni, pe Sorin Constantin Palesică, bărbatul care a bătut-o pe salvamontista din stațiunea Straja. Agresorul a fost dus în fața judecătorului de drepturi și libertăți de la Judecătoria Petroșani, care a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a acestuia pentru trei infracţiuni de lovire şi alte violenţe.

Bărbatul le-a spus jurnaliştilor, luni, că nu ştie ce s-a întâmplat în localul din staţiunea Straja pentru că era beat. De asemenea, a precizat el, şi victima ar fi fost sub influenţa alcoolului.

Ne ştim personal şi nu am avut nimic niciodată cu nimeni. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Eram foarte beat şi ea era. Recunosc că eram băut, am petrecut„, a declarat Sorin Constantin Palesică.

Citeşte şi: DEZVĂLUIRILE salvamontistei bătută de interlop: „Îmi este teamă, dar nu îmi retrag plângerea”

Împotriva lui Palesică au fost depus plângeri trei persoane, dintre care două au prezentat anchetatorilor și certificate medico-legale din care reiese necesitatea unor îngrijiri medicale pentru 4-5 zile.

Dacă va fi găsit vinovat în acest dosar, agresorul tinerei salvamontiste din Straja riscă să primească o pedeapsă care poate ajunge până la 4 ani de închisoare, în condițiile în care bărbatul este cunoscut ca recidivist.

Constantin Palestrică este cunoscut cu antecedente penale, el fiind anchetat în urmă cu mai mult timp pentru tâlhărie.

Jandarmul montan care a asistat la bătaia primită de o salvamontistă de la un interlop, fără să intervină, este cercetat de Parchetul Militar Timișoara, la solicitarea Inspectoratului Județean de Jandarmi Hunedoara.

O tânără salvamontistă, de 21 de ani, a fost bătută, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un bar din stațiunea montană Straja de un bărbat de 33 de ani, în timp ce se afla la o petrecere. Tânăra a fost transportată la spital, în stare de inconștiență, de un echipaj SMURD, iar duminică a revenit acasă. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere ale localului.