Bărbatul care a bătut un elev în incinta unei şcoli din Timiş, reţinut de poliţişti

Poliţiştii din Timiş l-au reţinut 24 de ore pe bărbatul care a intrat într-o şcoală din judeţ şi a lovit un elev, pe numele acestuia fiind deschis dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

02 feb. 2018, 17:50
Bărbatul care a bătut un elev în incinta unei şcoli din Timiş, reţinut de poliţişti

Potrivit unui comunicat de presă de vineri seara al IPJ Timiş, poliţiştii Secţiei 4 Rurale Peciu Nou au reţinut un bărbat de 43 de ani, care a agresat un copil la Şcoala Gimnazială Sânmihaiu Român . Acesta a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei Timiş.

Bărbatul este acuzat că luni dimineaţă a intrat în şcoala generală din comuna Sânmihaiu Român, care nu are pază, şi a lovit cu pumnii un elev, coleg al fiului său. Bărbatul a vrut astfel să se răzbune, în urma unui conflict între fiul său şi băiatul pe care l-a lovit.

„Adultul s-a repezit spre copilul care se afla în bancă, i-a aplicat o corecţie cu pumnii în zona capului, copilul are o echimoză de la loviturile primite, şi a ieşit imediat din clasă. Între timp a apărut profesorul, l-au sesizat pe domnul director, au chemat Poliţia, şcoala a depus o plângere la Poliţie, în acelaşi timp bănuiesc că şi familia copilului”, afirma şeful Inspectoratului Şcolar al Judeţului Timiş, Aura Danielescu.