Bărbatul care a lovit un poliţist şi a fugit cu cătuşele la mâini a fost prins de oamenii legii

Timişoreanull suspectat de mai multe spargeri care în urmă cu 10 zile a lovit un poliţist şi a fugit cu cătuşele la mâini a fost prins de politişti. Suspectul nu a reuşit să ajungă prea departe, el fiind găsit tot în Timişoara. 

RomaniaTV.net
29 oct. 2017, 12:27
Bărbatul care a lovit un poliţist şi a fugit cu cătuşele la mâini a fost prins de oamenii legii

In urma investigatiilor efectuate de catre politisti, autorul a fost identificat in Piata Mehala din municipiul Timisoara, fiind cercetat pentru savarsirea infractiunii de furt calificat si introdus in Centrul de Retinere si Arest Preventiv al Inspectoratului de Politie Judetean Timis”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Ionut Sirbu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

In data de 19 octombrie, barbatul suspectat de mai multe spargeri a fost identificat de politisti intr-o masina, in care mai erau alti trei barbati. Politistii i-au facut soferului semn sa opreasca autoturismul, insa acesta a calcat acceleratia, incercand sa scape. Politistii, doi la numar, au pornit in urmarirea autoturismului, care la un moment dat a lovit alte 3 masini parcate si s-a intepenit in drum.

Cei patru, toti de etnie roma, au coborat in viteza din autoturism si au fugit. Cei doi politisti au reusit sa-l imobilizeze pe cel pe care il cautau si au apucat sa-i incatuseze o mana, cand, de nicaieri au aparut 15 romi care i-au inconjurat pe oamenii legii si au inceput sa-i imbranceasca, sa-i ameninte si sa-i injure. Profitand de invalmaseala creata, suspectul, cu catusele prinse de o mana, a reusit sa fuga si s-a strecurat in curtea unei case, unde au ajuns in goana si ceilalti care erau cu el in autoturism.