Bărbatul care a provocat accidentul cumplit din Constanţa a fost arestat preventiv. Trei persoane au murit

Bărbatul în vârstă de 33 de ani din judeţul Satu Mare care a provocat, miercuri seară, un accident rutier în judeţul Constanţa în urma căruia trei persoane, printre care şi un copil de trei ani, şi-au pierdut viaţa, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

22 nov. 2018, 19:26
Bărbatul care a provocat accidentul cumplit din Constanţa a fost arestat preventiv. Trei persoane au murit

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, bărbatul care a provocat accidentul rutier de miercuri seară din Ovidiu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către Judecătoria Constanţa, pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, fugă de la locul accidentului şi sustragere de la recoltarea probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată la Tribunalul Constanţa. Bărbatul a fost dus în arestul IPJ Constanţa.

Potrivit Poliţiei Judeţene Constanţa, accidentul a avut loc miercuri seară, pe DN 2A. Un autoturism Mercedes se deplasa dinspre Mihail Kogălniceanu către Constanţa, iar pe podul rutier din zona localităţii Ovidiu, maşina a ajuns pe contrasens şi a lovit cu partea din stânga faţă un autoturism Hyundai care se deplasa regulamentar dinspre Constanta către Mihail Kogălniceanu.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, trei echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Echipele de intervenţie ajunse la locul accidentului au constatat că două femei erau decedate. De asemenea, un copil în vârstă de trei ani a fost găsit în stop-cardiorespirator, cadrele medicale începând manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse, copilul nu a mai putut fi salvat.

Totodată, în urma accidentului o altă persoană a fost rănită, suferind o fractură la mână şi un traumatism cranian. Ea a fost dusă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale. Toate victimele erau din autoturismul Hyundai.

Poliţiştii au stabilit că şoferul vinovat are 33 de ani, este din oraşul Negresti-Oaş, judeţul Satu Mare, şi emana halenă alcoolică. El a încercat să fugă de la locul accidentului, fiind prins de oamenii legii.

Citeşte şi Accident grav. Trei persoane au murit pe loc, un copil de trei ani printre victime UPDATE VIDEO