Bărbatul care i-a vândut Mădălinei Manole Furadan, eliberat condiţionat

Magistrații Judecătoriei Timișoara au decis, joi, că bărbatul care i-a vândut Mădălinei Manole Furadan, Sorin Urziceanu, să fie eliberat condiționat. Sentința nu este definitivă.

16 nov. 2017, 19:40
Bărbatul care i-a vândut Mădălinei Manole Furadan, eliberat condiţionat

„(…) admite cererea formulată de petentul condamnat Urziceanu Sorin-Cristian, deţinut în Penitenciarul Timişoara, privind liberarea condiţionată din executarea pedepsei de 5 ani de închisoare, aplicată prin sentinţa penală nr. 750/2014 a Tribunalului Timiş. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii nr.960/2015 emis de Tribunalul Timiş şi atrage atenţia acestuia asupra consecinţelor nerespectării dispoziţiilor art.61 Cod penal”, se arată în decizia de joi a instanței Judecătoriei Timișoara.

Sentința de joi a instanței nu este definitivă și poate fi contestată în termen de 3 zile de la comunicare.

Potrivit libertatea.ro, Sorin Urizceanu a executat până acum 2 ani și 5 luni din pedeapsa de 5 ani primită în iunie 2015. Urziceanu a fost condamnat în iunie 2015 pentru trafic de migranți și asociere la săvârșirea de infracțiuni. Tot atunci, instanța a decis ca acesta să execute și cei 3 ani de închisoare primiți în anul 2011 pentru că i-a vândut Furadan unei prietene a Mădălinei Manole.