Bărbatul care l-a scuipat pe Traian Băsescu, trimis în judecată

Adrian Zglobiu, bărbatul care l-a scuipat pe Traian Băsescu, a fost trimis în judecată. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a bărbatului care l-a scuipat pe Traian Băsescu, luna trecută în port, potrivit Agerpres.

23 iun. 2014, 12:18
Bărbatul care l-a scuipat pe Traian Băsescu, trimis în judecată

Potrivit procurorilor, Adrian Zglobiu este acuzat de tulburarea liniştii şi ordinii publice. La începutul lunii în curs, magistraţii Tribunalului Constanţa au admis contestaţia formulată de Adrian Zglobiu împotriva măsurii de a fi internat în mod nevoluntar la spitalul de psihiatrie de la Palazu Mare, acesta fiind externat.

Anterior, bărbatul a încercat să se sinucidă când poliţiştii s-au dus la el acasă pentru a-l duce la spitalul de psihiatrie, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe, unde i-au fost tratate rănile superficiale pe care şi le-a provocat cu un cuţit pe gât şi abdomen.

Citeşte şi: Bărbatul care l-a scuipat pe Traian Băsescu A ÎNCERCAT SĂ SE SINUCIDĂ

Preşedintele Traian Băsescu a depus o plângere pentru ultraj la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, în urma incidentului petrecut în Portul Constanţa când şeful statului a fost scuipat de Adrian Zglobiu.