Bărbatul care şi-a dus copilul într-o pădure şi l-a tăiat pe corp a fost arestat după ce s-a stabilit că a avut discernământ

Bărbatul din judeţul Buzău care în toamna anului trecut şi-a dus copilul într-o pădure, l-a legat de un copac şi l-a tăiat pe mâini, pe picioare şi pe burtă a fost arestat preventiv, după ce medicii de la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca, unde a fost internat, au concluzionat că acesta are discernământ.

10 ian. 2018, 08:56
Bărbatul care şi-a dus copilul într-o pădure şi l-a tăiat pe corp a fost arestat după ce s-a stabilit că a avut discernământ

Bărbatul de 39 de ani din localitatea buzoiană Bozioru este acuzat de şantaj şi rele tratamente aplicate minorului, el fiind arestat preventiv pentru 30 de zile. Măsura a fost dispusă după ce medicii psihiatri au descoperit că bărbatul şi-a maltratat copilul cu bună ştiinţă, având discernământ.

La finele lunii octombrie a anului trecut, bărbatul, din localitatea buzoiană Bozioru, şi-a dus copilul în vârstă de 12 ani într-o pădure, unde l-a legat de un copac şi l-a tăiat cu cuţitul pe mâini, pe picioare şi pe burtă. El a filmat agresiunea şi i-ar fi trimis imaginile mamei băiatului, pentru a se răzbuna pe aceasta pe motiv că l-a părăsit şi a plecat în Spania. Femeia a luat legătura cu Consulatul român din Spania, care a alertat Poliţia.

Poliţiştii din localitatea Pârscov au mers atunci la locuinţa bărbatului din Bozioru, de unde l-au ridicat pe copilul agresat şi l-au dus la Spitalul Judeţean Buzău. Bărbatul a fost descoperit câtreva ore mai târziu, în pădure, unde încerca să se ascundă, fiind internat apoi la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca pentru efectuarea expertizei neuropsihiastrice.