Bărbatul care şi-a înjunghiat concubina în incinta centrului pentru protecţia victimelor violenţei în familie, arestat preventiv

Bărbatul care şi-a înjunghiat concubina chiar într-un centru pentru protecţia victimelor violenţei în familie din Râmnicu Sărat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, au decis magistraţii de la Tribunalul Buzău.

22 mart. 2018, 07:53
Bărbatul care şi-a înjunghiat concubina în incinta centrului pentru protecţia victimelor violenţei în familie, arestat preventiv

Iniţial, bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a fost reţinut 24 de ore pentru port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi lovire sau alte violenţe, iar ulterior magistraţii au emis mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru tentativă de omor.

Victima sa a fost transferată la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Incidentul a avut loc marţi, în Centrul de recuperare pentru victimele violenţei în familie din Râmnicu Sărat, unde bărbatul şi-a înjunghiat concubina, în vârstă de 40 de ani, case mersese la centru din cauza agresiunilor bărbatului. El a încercat să o convingă să revină acasă, însă discuţiile au degenerat, iar într-un acces de furie bărbatul a scos un briceag pe care îl avea asupra sa şi a înjunghiat-o pe femeie. Incidentul a avut loc în prezenţa reprezentanţilor centrului, aflaţi în sala de vizite.

„O beneficiară majoră a serviciilor sociale oferite de centrul de recuperare pentru recuperare victime ale violenţei în familie a fost de acord să îl primească în vizită pe concubinul ei. Şi-a dat acceptul. Vizita s-a desfăşurat în prezenţa specialiştilor din centru, psiholog, educator şi şef de centru. La final, concubinul a devenit agitat, i-a adresat cuvinte jignitoare femeii, a fost rugat să plece, însă a devenit violent, amenţând-o pe femeie cu un briceag şi lovind-o. Psihologul a sunat la 112, însă agresorul a reuşit să fugă „, a declarat Cristina Niculescu, şef serviciu din cadrul DGASPC Buzău.

Femeia înjunghiată a ajuns la Spitalul din Ramnicu Sărat, în timp ce agresorul a fugit, iar după mai multe ore s-a predat Poliţiei Vrancea, ajungând ulterior în custodia poliţiştilor din Buzău.

Citeşte şi Un bărbat şi-a înjunghiat concubina chiar în Centrul de recuperare pentru victimele violenţei în familie