Bărbatul care şi-a ucis iubita şi a abandonat-o într-o râpă, condamnat la 15 ani de închisoare

Monstrul care şi-a ucis iubita şi i-a lăsat cadavrul să putrezească într-o râpă a fost condamnat la 15 ani de închisoare. Sentinţa este definitivă. În plus, bărbatul trebuie să plătească daune morale familiei femeii în valoare de 65.000 lei, informează România TV.

17 feb. 2017, 09:51
Bărbatul care şi-a ucis iubita şi a abandonat-o într-o râpă, condamnat la 15 ani de închisoare

Pensionarul care ar fi ucis-o pe femeia găsită în Peştera Vacii a fost condamnat la 15 ani de închisoare, însă sentinţa nu este definitivă. Mai mult decât atât, bărbatul trebuie să plătească daune morale familiei femeii în valoare de 65.000 lei.

Procurorii hunedoreni au reușit să probeze vinovăția unui bărbat de 60 de ani din Petrila, care în martie anul trecut și-a violat și mai apoi ucis concubina și i-a abandonat trupul într-o peșteră din Munții Șureanu.

„Cauza a fost una complexă, probațiunea de asemenea a fost complexă, de aceea a necesitat un timp mai îndelungat. Procurorul coroborând toate probele a fost identificat autorul căruia i-a fost adusă la cunoștință învinuirea”, declara la acel moment Ionela Draia, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Bărbatul a fost considerat încă de la început principalul suspect al oribiei crime, însă a negat orice implicare, aşa că anchetatorii au trebuit să adune probe de necontestat pentru punerea lui sub acuzare. De asemenea, în cauză au fost necesare și teste ADN, pe hainele acestuia fiind găsite pete de sânge care îi aparțineau victimei, scrie zhd.ro.

În dosar a fost făcut și un test poligraf, care însă nu a ieșit concludent. Procurorii hunedoreni au audiat martori și au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere montate pe raza orașului Petrila, care i-au surprins pe cei doi plecând împreună în ziua în care a avut loc crima, dar și cum acesta revine în oraș de unul singur.

În data de 28 martie anul trecut, Costin Munteanu și-a dus concubina în Munții Șureanu, la Peștera Vacii, unde a întreținut cu ea raporturi sexuale și a lovit-o cu putere în cap, până când femeia a decedat. Cadavrul femeii, în stare avansată de putrefacție, a fost descoperit abia în data de 14 aprilie 2015, de un grup de turiști. Deși femeia dispăruse de circa două săptămâni de acasă, nimeni din familie nu a anunțat lipsa acesteia.

Citeşte şi Crimă desprinsă din filmele horror. Şi-a decapitat iubitul cu un fierăstrău, în timp ce făceau dragoste