Bărbatul cu TESTICULE de 59 de KILOGRAME a fost salvat după o OPERAŢIE de 13 ore VIDEO

Bărbat din SUA, devenit celebru pentru scrotul său de 59 de kilograme, a fost salvat după ce a suferit o operaţie complicată care a durat 13 ore. El suferă de o boală care se numeste elefantiazis şi se manifestă prin îngroşarea anormală a unor regiuni corporale, evitând pentru mulţi ani operaţia care ar fi putut să îi fie fatală.  

11 iun. 2013, 10:20

Wesley Warren Jr., un bărbat din Las Vegas, a suferit toată viaţa din cauza mărimii excesive a scrotului care ajunsese să cântărească 59 de kilograme, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Bărbatul cu scrotul de 45 de kilograme: Nu vreau să mor pe masa de operaţie! VIDEO

Din cauza condiţiei sale, el nu putea face lucruri normale pentru alţi oameni, cum ar fi şofatul, mersul la restaurant sau sexul. Drama lui a luat sfârşit după o operaţie complicată care a durat 13 ore. Cu toate acestea, el a evitat-o pentru mulţi ani, de teamă să nu moară. El a reuşit să strângă banii necesari intervenţiei chirurgicale după ce a fost ajutat de fanii care au donat bani.

Citeşte şi Un japonez şi-a tăiat organele genitale şi le-a gătit invitaţilor la cină GALERIE FOTO

Corpul meu începe să se obişnuiască. Nu pot să le mulţumesc îndeajuns fanilor. Încă nu pot să conduc sau să merg la restaurant. Vreau să îmi revin complet şi să îmi fac cadou o masă fabuloasă„, a declarat bărbatul de 48 de ani după operaţie.