Bărbatul de 23 de ani, prizonier în corpul unui bebeluş de 1 an. Incredibil cum arată adultul în corp de copil

Un bărbat în vârstă de 23 de ani a încetat să mai crească la vârsta de doar un an. Copilul din imagine a fost nascut in 1995 intr-o localitate din India, iar de atunci au trecut 23 de ani, dar el tot bebelus a ramas.

27 apr. 2018, 16:43
Bărbatul de 23 de ani, prizonier în corpul unui bebeluş de 1 an. Incredibil cum arată adultul în corp de copil

Medicii nu-si pot da seama ce problema are si cum poate trai asa. La nastere era perfect sanatos, doar ca dupa un an s-a oprit din dezvoltare. Nu a mai crescut deloc. O investigatie amanuntita a conditiei lui ar costa prea mult, iar parintii nu au bani.

Manpreet Singh este numele bebelusului de 23 de ani care arata exact ca un copil, dar ceva mai „imbatranit”. El nu poate vorbi, nu poate merge, nu poate face nimic din ceea ce ar trebui sa faca cineva la 23 de ani. Ba mai mult, micutul baietel cantareste doar 5 kilograme.

Analize in detaliu se fac doar in tarile civilizate si i-ar costa pe parinti mai bine de 5.000 de euro, bani pe care acestia nu i-au avut niciodata. Ba mai mult, socati de conditia bebelusului lor, acestia l-au dat sa fie crescut de catre unchiul si matusa lui.

Cercetatorii care au luat contact cu cazul lui spun ca ar fi vorba de un dezechilibru hormonal care impiedica celulele sa se inmulteasca si, implicit, ca trupul lui sa se dezvolte.

Multi oameni credinciosi din satul unde bebelusul traieste il considera un semn al divinitatii si trimis de zei pe pamant, altii mai apropiati de varsta lui il trateaza exact ca pe un bebelus.

„Gangure ca un bebelus si uneori chiar plange. Cand vreun caine latra sau aude zgomote puternice, atunci incepe sa tipe. Este un bebelus ca oricare altul”, a povestit unchiul lui.

„L-am trimis de cateva ori inapoi la parintii sai, dar el nu vrea sa locuiasca cu ei. Plange si refuza sa mai manance. L-am acceptat asa cum este el, iar medicii ne-au spus sa ne bucuram de fiecare zi pe care o are pe acest pamant”, a povestit matusa bebelusului.