Bărbatul din Braşov care şi-a ucis soţia şi copiii, arestat preventiv

Florin Mircea Buliga, bărbatul care şi-a ucis cei doi copii şi soţia cu cuţitul, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind cercetat pentru omor calificat.

28 mart. 2018, 14:41
Bărbatul din Braşov care şi-a ucis soţia şi copiii, arestat preventiv

Decizia instanţei nu este definitivă şi va putea fi atacată la Curtea de Apel.

Avocatul acestuia, Daniel Diaconu, a declarat că bărbatul regretă fapta, dar cu toate acestea este convins că familia lui va avea o viaţă mai bună de acum încolo. „Regretă doar în măsura în care a comis-o, dar spune că e sigur că familia lui are o viaţă mai bună, aceea pe care a ales-o el”, a spus avocatul.

El a mai afirmat că bărbatul a mai avut o tentativă de suicid, în urmă cu şase ani, şi că în ultima perioadă vorbea despre cât este de grea viaţa şi că şi-ar dori altă viaţă pentru copiii săi.

„Este un om care vorbeşte mult despre Crist, despre Anticrist, despre faptul că cei din jurul lui aduceau aminte şi discutau mult cu el despre posibile legături de sinucidere şi de cât de grea este viaţa pe acest Pământ şi că copiii lui ar dori să aibă o altă viaţă şi, într-un final, el zice că le-a ales o viaţă mai bună şi că acum sunt îngeri”, a afirmat avocatul.

Bărbatul din Braşov şi-a ucis soţia şi copiii cu cuţitul cu care încercase înainte să se sinucidă. POVESTEA CRIMEI, spusă de anchetator

Bărbatul a mai spus avocatului că nu mai avea comunicare cu soţia din punct de vedere spiritual.

„Îşi acuza soţia că nu stă de vorbă cu el şi că nu este atentă la ataşamentul lui sufletesc, nu mai avea comunicare cu dânsa din punct de vedere spiritual. Şi soţia, din câte povestea inculpatul, vorbea foarte des despre Illuminati, despre masonerie, despre cine conduce lumea şi spune că i-a alimentat această disfuncţionalitate care îl afecta în ultimii ani din ce în ce mai mult”, a mai povestit avocatul.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, bărbatul în vârstă de 43 de ani a spus în cadrul anchetei că luni a mers la Mănăstirea Şinca Veche unde s-a rugat şi a participat la o prelegere ţinută de o măicuţă, care prezenta mănăstirea unor turişti.

Pe drumul spre Braşov, bărbatul spune că a avut o revelaţie şi a conştientizat păcate comise de el, motiv pentru care ar fi vrut să-şi ia viaţa. Cu ajutorul unui cuţit pe care îl avea asupra sa, el susţine că a încercat să se înjunghie în inimă, dar anchetatorii spun că rana produsă a fost una superficială.

TRIPLA CRIMĂ DE LA BRAŞOV. Femeia ucisă de soţ este nepoata fostului deputat Ioan Munteanu

Bărbatul a ajuns acasă, iar prima persoană pe care a omorât-o a fost soţia sa, fapta având loc luni, în jurul orei 23.00. Femeia adormise pe o masă de masaj, iar bărbatul a înjunghiat-o cu un cuţit în inimă. La jumătate de oră după comiterea faptei, acasă a venit fata lui, în vârstă de 18 ani. El a stat de vorbă cu ea, fără a-i spune însă ce făcuse, iar la un moment dat fata a mers în camera ei şi s-a culcat. Apoi, bărbatul a mers şi a înjunghiat-o în inimă cu acelaşi cuţit cu care el ar fi încercat să se sinucidă. Ultima victimă a fost băiatul său, de 13 ani, bărbatul a mers în camera acestuia şi l-a înjunghiat în inimă.

El a povestit anchetatorilor că prin aceste fapte ar fi făcut un bine membrilor familiei sale, considerând că lumea este nedreaptă, iar soţia şi copiii săi se află acum într-o lume mai bună şi sunt liniştiţi.

Bărbatul a recunoscut că în trecut a avut probleme cu alcoolul şi că ocazional mai consumă cannabis. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice pentru a se stabili dacă se afla sub influenţa unor substanţe când a comis crimele. De asemenea, el urmează să fie supus unei expertize psihiatrice în perioada următoare.