Bărbatul din Roman care şi-a aruncat tatăl de la balcon a fost prins

Bărbatul din oraşul Roman care şi-a aruncat tatăl de la balconul unui apartament aflat la etajul al treilea, după care a fugit, fiind dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră a fost prins în judeţul Harghita.

RomaniaTV.net
25 feb. 2018, 10:38
Bărbatul din Roman care şi-a aruncat tatăl de la balcon a fost prins

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ, sâmbătă seara bărbatul a fost depistat şi reţinut în localitatea Borsec din judeţul Harghita.

În momentul identificării de către oamenii legii, bărbatul era singur şi se deplasa pe jos. El a fost preluat de poliţiştii din Neamţ şi dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ pentru audieri.

Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, fusese dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră după ce şi-a împins tatăl în vârstă de 70 de ani de la balconul unui apartament de la etajul al treilea al unui bloc din Roman, apoi a fugit.

În imagini filmate de un martor se vede cum victima s-a lovit de acoperişul balconului de la etajul întâi, apoi a căzut pe zăpada din faţa magazinelor de la parterul blocului. Martorii spun că cei doi bărbaţi s-ar fi certat, bătrânul ar fi vrut să plece, dar pentru că uşa apartamentului era încuiată a escaladat balconul, fiind împins de către fiul său, care apoi a fugit.

În prezent, bărbatul în vârstă de 70 de ani este internat la spitalul din Roman, având multiple traumatisme.

Imagini de groază! Un bărbat este împins de la balcon de fiul său şi cade de la etajul trei al unui bloc din Roman