Bărbatul dispărut în râul Olt, găsit

Trupul celui de-al doilea bărbat dispărut, sâmbătă, în râul Olt a fost găsit, joi, de către pompieri, în zona podului de la Rotbav, la câţiva kilometri de locul unde a fost descoperită barca în care se afla împreună cu un amic al cărui trup neînsufleţit a fost descoperit în urmă cu o zi în localitatea Araci.

15 iun. 2017, 19:42
Bărbatul dispărut în râul Olt, găsit

Trupul celui de-al doilea bărbat dispărut sâmbătă în râul Olt a fost găsit joi lângă podul de la Rotbav. Locul unde a fost găsită victima este la câţiva kilometric de zona unde a dispărut alături de prietenul său.

Prima victimă a fost găsită miercuri, în zona podului din localitatea Araci.

Potrivit news.ro, cei doi bărbaţi erau căutaţi de către pompieri şi scafandri încă de sâmbătă seară, când au dispărut în zona localităţii Podu Olt.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, un bărbat a anunţat că a auzit strigăte de ajutor şi apoi a găsit o barcă goală pe râul Olt. Conform informaţiilor salvatorilor, cei doi bărbaţi aveau 27 şi 35 de ani.

Citeşte şi: Autorităţile sunt în alertă după ce două persoane au fost date dispărute. Zeci de salvatori au început căutările