Bărbatul dispărut în urmă cu trei săptămâni în timpul viscolului, găsit decedat într-un canal

Bărbatul în vârstă de 44 de ani din Buzău, dispărut în timpul viscolului din 25 ianuarie, a fost găsit luni, decedat pe marginea unui canal de desecare de pe raza localităţii buzoiene Costeşti.

17 feb. 2014, 18:27
Bărbatul dispărut în urmă cu trei săptămâni în timpul viscolului, găsit decedat într-un canal

Peste 30 de poliţişti, jandarmi şi lucrători ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) au cercetat, timp de peste două săptămâni, împrejurimile satului Odaia Banului, comuna Ţinteşti, unde bărbatul urma să ajungă. Aceştia au avut la dispoziţie doi câini de urmă specializaţi din cadrul Serviciului Canin al Poliţiei Capitalei, precum şi un dispozitiv de căutare de metale pentru a detecta în nămeţi.

„O echipă din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău care efectua activităţi de căutare a persoanei date dispărute pe 26 ianuarie a găsit luni după-amiază cadavrul unui bărbat care avea elemente de vestimentaţie asemănătoare celor descrise de familie la data dispariţiei”, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, comisarul şef Florina Crucianu, potrivit Agerpres.

O echipă operativă din cadrul IPJ Buzău se află la faţa locului pentru a stabili cu certitudine identitatea persoanei decedate.

Citeşte şi: Descoperire macabră. Un bărbat a fost găsit mort în zăpadă