Bărbatul suspectat că şi-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cuţit, arestat preventiv

Bărbatul din judeţul Galaţi suspectat că şi-a ucis, joi, pe stradă, fosta iubită cu mai multe lovituri de cuţit, pentru că aceasta nu mai voia să se împace cu el, după ce s-a întors la soţul ei şi la cei doi copii, a fost vineri arestat preventiv pentru 30 de zile.

02 mart. 2018, 13:59
Bărbatul suspectat că şi-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cuţit, arestat preventiv

Tribunalul Galaţi a emis vineri, la propunerea Parchetului, un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pentru infracţiuni de omor, pe numele lui Vasile Petcu, bărbatul în vârstă de 42 de ani, din comuna gălăţeană Pechea, suspectat că şi-a ucis fosta iubită.

Potrivit anchetatorilor, Vasile Petcu este suspectat că şi-a ucis joi fosta iubită, pe Violeta Mirică, în vârstă de 33 de ani, pe care a urmărit-o şi în urma unor discuţii în contradictoriu avute pe stradă i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit în zona gâtului.

„Încerca să se împace cu ea, avuseseră o relaţie extraconjugală, dar ea nu voia să se împace şi au avut mai multe discuţii de-a lungul timpului. Deoarece cunoştea programul de lucru al victimei, s-a înarmat cu un cuţit, a urmarit-o pe DJ 255, iar în dreptul unor imobile, a suprins-o pe victimă, cel mai probabil pe fondul unor discuţii contradictorii, şi i-a aplicat acesteia multiple lovituri de cuţit în zona gâtului, producându-se o hemoragie externă masivă”, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, Oana Hâncu.

Se pare că bărbatul i-a aplicat femeii circa 17 lovituri de cuţit în gât şi în faţă.

Citeşte şi Bărbatul care şi-a înjunghiat de 17 ori fosta amantă, reţinut. Femeia făcuse mai multe sesizări la Poliţie