Barbie de România trăieşte un adevătrat coşmar. „Am sângerări de trei zile, dureri mari…” FOTO

Cum sărbătorile Pascale s-au suprapus cu 1 Mai, vedetele de la noi au fost împărţite în două tabere, şi anume cele care au preferat să stea acasă cu familia şi cele care au dat fuga pe litoral, pentru a petrece în cluburile de fiţe. În a doua categorie s-a încadrat şi Barbie de România, care s-a dezlănţuit într-un club de la malul mării.

03 mai 2016, 07:48
Barbie de România trăieşte un adevătrat coşmar. „Am sângerări de trei zile, dureri mari…” FOTO

Proaspăt operată la nas, Barbie de România nu a stat deloc locului şi a dat fuga pe litoral pentru a petrece aşa cum se cuvine ziua de 1 Mai, în cluburile de fiţe de la malul mării, chiar dacă efortul nu este indicat în deloc indicat în cazul ei, la mai puţin de o lună de la operaţie, scrie spynews.ro.

Citeşte şi De ce unii oameni au şi alţii nu au gropiţa din barbie

„Năzdrăvăniile” Sabrinei nu au rămas fără urmări, tânăra având dureri mari. „Am sângerări de trei zile. Nu îmi face bine deloc oboseala, dar nu m-am putut abţine de la distracţie. De la alcool m-am abţinut cu uşurinţă, dar de la dans nu”, a declarat Sabrina.

Chiar şi aşa, cu dureri şi sângerări, Barbie de România a luat la rând mesele unui club de fiţe, făcând un show de zile mari. „Am avut dureri pe moment, şi o stare de ameţeală foarte urâtă, dar asta nu m-a oprit”, a mai spus Barbie de România.

Citeşte şi Barbie de România îşi caută iubit, sfătuită chiar de părinţii ei. „Eu vreau totul sau nimic”

Barbie de România, pe numele ei real Sabrina Fabian, a devenit celebră odată cu apariţia sa la X Factor unde şi-a înscenat un leşin pe scenă în timp ce cânta.