BARCELONA – CHELSEA 3-0 în optimile de finală ale Champions League VIDEO

BARCELONA - CHELSEA 3-0. Barcelona s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale Champions League, după 3-0 pe Camp Nou cu Chelsea, în maşa a doua din optimile de finală ale competiţiei. În tur a fost Chelsea - Barcelona 1-1.

14 mart. 2018, 21:35
BARCELONA – CHELSEA 3-0 în optimile de finală ale Champions League VIDEO

BARCELONA – CHELSEA 3-0. După 1-1 în tur, Barcelona a rezolvat rapid soarta calificării. Messi a început fulminant meciul. Starul argentinian a marcat după 3 minute, cu un șut la colțul lung, printre picioarele lui Courtois. În minutul 20, Messi a recuperat o minge la mijlocul careului, a driblat doi adversari și i-a pasat excelent lui Dembele. Francezul a preluat și a șutat în diagonală, de la 12 metri, marcând primul gol în tricoul blaugrana. Chelsea a început să pună presiune, iar în finalul reprizei, Marcos Alonso a trimis în bară, din lovitură liberă, de la 20 de metri. După pauză, Chelsea a căutat egalarea, dar tot Messi a marcat. În minutul 64, vedeta Barcelonei a reușit golul 100 în Liga Campionilor. Messi a înscris la fel, cu un șut de la 7 metri, la colțul lung, printre picioarele lui Courtois.

BARCELONA – CHELSEA 3-0 (2-0), în tur 1-1

Messi 3, 63, Dembele 20

VIDEO AICI

BARCELONA: Ter Stegen – Sergi Roberto, Pique, Umtiti, Jordi Alba – Dembele (67 Aleix Vidal), Rakitic, Sergio Busquets (61 Andre Gomes), A. Iniesta (56 Paulinho) – Messi, Luis Suarez. Antrenor: Ernesto Valverde.

CHELSEA: Courtois – Azpilicueta, Christensen, Rudiger – Moses (67 Zappacosta), Fabregas, Kante, Marcos Alonso – Willian, Giroud (67 Morata), Hazard (82 Pedro). Antrenor: Antonio Conte.

Echipele calificate în sferturile e finală: Barcelona, Bayern Munchen, AS Roma, FC Sevilla, Liverpool, Real Madrid, Manchester City şi Juventus.