BARCELONA – REAL MADRID LIVE DIGI SPORT în finala Cupei Spaniei VIDEO

BARCELONA - REAL MADRID LIVE DIGI SPORT. Valencia s-a pregătit să fie pentru a opta oară gazda finalei de cupă. Este pentru a doua oară în trei ani, când pe Mestalla se va juca Barcelona - Real, care va fi ÎN LIVE la Digi Sport 1 astăzi, de la ora 22.30.

16 apr. 2014, 18:10
BARCELONA – REAL MADRID LIVE DIGI SPORT în finala Cupei Spaniei VIDEO

BARCELONA – REAL MADRID LIVE DIGI SPORT. Real şi Barca vor avea câte 20.000 fani pe Mestalla, arenă cu o capacitate de 55.000 de locuri. Clubul Valencia, care a pus la dispoziţie arena, va încasa aproape un milion de euro din partea Federaţiei Spaniole.

BARCELONA – REAL MADRID LIVE DIGI SPORT Marele absent al finalei este Cristiano Ronaldo, care n-a putut fi recuperat și care este la prima absență dintr-un El Clasico de când a semnat cu gruparea blanco. Cotidianul madrilen AS scrie că oficialii clubului Real Madrid au confirmat că portughezul Cristiano Ronaldo suferă de o leziune musculară, însă nu au precizat ce fel de leziune şi cît va sta departe de gazon jucătorul. Ziarul scrie că portughezul a suferit o ruptură la un tendon de la piciorul stîng şi ar lipsi de pe gazon 15 zile. Ronaldo va rata meciurile cu Almeria din campionat, cu Barcelona din finala Cupei Spaniei, dar şi în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor

BARCELONA – REAL MADRID LIVE DIGI SPORT. În schimb, Lionel Messi este aşteptat cu noi sclipiri de geniu în faţa rivalei Real Madrid. Starul argentinian şi-a cam dezamăgit fanii în ultima perioadă, când a fost mai mult absent din jocul echipei sale. Chiar şi-aşa, colegii nu sunt deloc îngrijoraţi.

BARCELONA – REAL MADRID Echipele probabile:

Barcelona: Pinto – Alves, Adriano, Mascherano, Alba – Xavi, Busquets, Iniesta – Pedro, Messi, Neymar

Real Madrid: Casillas – Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrao – Modric, Xabi Alonso, Isco – Bale, Benzema, Di Maria

BARCELONA – REAL MADRID LIVE DIGI SPORT. Gerardo „Tata” Martino a ales folosirea unui exercițiu inedit pentru a-i detensiona pe jucătorii săi, înainte de partida cu Real Madrid, din finala Cupei Spaniei

În cursul zilei de luni, antrenorul Barcelonei a decis să-i lase pe fotbaliști să se relaxeze la prima ședință de pregătire după eșecul suferit pe terenul Granadei , astfel că la antrenament a fost programat și un joc de rugby!

Imaginile de mai jos sunt cu inedite, cu atât mai mult cu cât Leo Messi și celelalte staruri de la Barcelona n-au fost văzute prea des manevrând mingea ovală.

BARCELONA – REAL MADRID LIVE DIGI SPORT. Hotelierii şi comercianţii aşteaptă încasări uriaşe, de aproape opt milioane de euro, de la fanii celor două rivale. Un bilet la El Clasico a ajuns să coste la negru chiar şi 2.600 de euro, în condiţiile în care cel mai scump tichet costă oficial 240 de euro.