BARCELONA – TOTTENHAM LIVE VIDEO ONLINE STREAMING în Liga Campionilor 2018

FC Barcelona - Tottenham şi Liverpool - Napoli, marţi, în ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor

11 dec. 2018, 14:35
BARCELONA – TOTTENHAM LIVE VIDEO ONLINE STREAMING în Liga Campionilor 2018

BARCELONA – TOTTENHAM LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Partidele FC Barcelona – Tottenham şi Liverpool – Napoli sunt programate, marţi, în ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor.

BARCELONA – TOTTENHAM LIVE VIDEO ONLINE STREAMING

Barcelona se pregătește să facă o ofertă imensă pentru Harry Kane, golgheterul ultimei Cupe Mondiale. Catalanii sunt dispuși să ofere 200 de milioane de euro pe starul celor de la Tottenham, Harry Kane. Și Real Madrid a încercat să îl cumpere pe Kane, după ce Cristiano Ronaldo a plecat la Juventus.

Astfel, vara viitoare Barcelona e decisă să facă o ofertă de 200 de milioane pentru starul celor de la Tottenham. Dacă această ofertă nu va fi acceptată, catalanii au și variantă de rezervă. Kylian Mbappe, Antoine Griezmann și Richarlison sunt celelalte variante luate în calcul de Barcelona pentru un transfer, informează dailystar.co.uk.

Luis Suarez (32 de ani) are tot mai multe probleme medicale, iar conducerea Barcelonei ia în calcul să îl înlocuiască în viitorul apropiat. Mai mult, nici randamentul lui Suarez din acest sezon nu este unul adecvat standardelor înalte ale catalanilor.

În aceast sezon, Suarez şi-a trecut în cont 9 goluri şi 6 pase decisive, în cele 19 meciuri adunate în toate competiţiile, în tricoul Barcelonei.

Atacantul s-a accidentat pe 24 noiembrie, în meciul cu Atletico Madrid şi de atunci nu a mai evoluat pentru catalani. Au fost trei meciuri, toate câştigate: în campionat cu Villarreal, în Cupa cu Leonesa şi în Champions League cu PSV. A revenit pe teren în derby-ul cu Espanyol, însă nu a reușit să marcheze.

Programul partidelor de marţi:

Ora 22.00
Grupa A

FC Bruge – Atletico Madrid

AS Monaco – Borussia Dortmund

Grupa B

FC Barcelona – Tottenham Hotspur

Inter – PSV Eindhoven

Grupa C

Steaua Roşie Belgrad – Paris Saint-Germain
Liverpool – Napoli

Ora 19.55

Grupa D

Galatasaray – FC Porto

Schalke 04 – Lokomotiv Moscova.