Baronul Marian Oprişan îl apără de Dragnea: Nu poţi să vii cu o scrisoare care nu are legătură cu realitatea

Şeful PSD Vrancea, Marian Oprişan, unul dintre cei mai influenţi baroni locali, şi-a declarat vineri sprinijul pentru Liviu Dragnea, înaintea şedinţei Comitetului Naţional Executiv al Partidului Social Democrat.

21 sept. 2018, 07:57
Baronul Marian Oprişan îl apără de Dragnea: Nu poţi să vii cu o scrisoare care nu are legătură cu realitatea

Eu sunt membru fondator al PSD şi cred că nu s-a aşteptat nimeni la mine să administrez lovitura partidului care reprezintă interesele românilor şi României. Miza nu este ramânerea sau plecarea lui Dragnea, miza este România, programul de guvernare, stabilitatea ţării şi reprezintă faptul că trebuie să ne ridicăm din genunchi, ca resursele ţăarii să fie 100% ale românilor„, au fost primele cuvinte prin care Marian Oprişan şi-a arătat susţinerea faţă de actualul lider al PSD, Liviu Dragnea.

Citeşte şi Traian Băsescu dă verdictul în războiul PSD: Dragnea va câştiga, Firea va pierde

Nu mor de dragul lui Liviu Dragnea, dar nu poţi vei peste noapte, după ce nu ai deschis gura niciodată, nu ai vorbit în Comitetul Executiv, nu poţi să scrii o scrisoare în care să te adresezi cetăţenilor cu lucruri din interiorul partidului, lucruri care nu au legătură cu programul de guvernare„, a mai spus Oprişan. Întrebat dacă şedinţa de vineri se va încheia cu o demisie sau demitere, şeful PSD Vrancea a răspuns: „Minoritatea se supune majorității. Majoritatea va decide ce e de făcut„.