Traian Băsescu: „Cred că Elena Udrea poate să-l bată pe Victor Ponta, FIZIC” VIDEO

Preşedintele României, Traian Băsescu, a declarat, luni, în glumă, că el crede că Elena Udrea poate să-l bată pe Victor Ponta fizic, dacă acesta din urmă o devansează clar în sondajele privind viitoarele alegeri prezidenţiale

RomaniaTV.net
17 mart. 2014, 10:49
Traian Băsescu: „Cred că Elena Udrea poate să-l bată pe Victor Ponta, FIZIC” VIDEO

Un sondaj INSCOP dat publicităţii luni arată că în cazul unei confruntări Victor Ponta vs. Elena Udrea, primul ar obţine 72,1%, în timp ce Udrea ar obţine doar 27,9% din voturi, într-o finală de tur doi pentru alegerile prezidențiale.

Rugat să comenteze pe marginea acestui subiect, preşedintele Traian Băsescu a declarat că el crede că „Elena Udrea poate să-l bată pe Victor Ponta fizic”.
 
„Din acest punct de vedere cred că Elena Udrea poate să-l bată pe Victor Ponta fizic, dacă e nevoie, dar în alegeri nu-mi dau seama cât ar putea să crească… În orice caz, pe mine m-a surprins evoluţia pozitivă a Elenei Udrea ca discurs politic, ca atitudine şi ce am intuit, că are calităţi de om politic extrem de valoroase, dar care trebuiesc valorificate prin experienţă şi în timp, se va confirma în perioada următoare, va fi un om politic care o să aibă ceva de spus în politica românească”, a declarat Train Băsescu, la Adevărul Live.