Băsescu, ameninţare fără precedent la adresa unui senator din Comisia Nana

Președintele Traian Băsescu a declarat că informațiile date publicității de Comisia Nana conform cărora contractul Ioanei Băsescu ar putea fi declarat nul este "o prostie". Traian Băsescu a mai spus că el şi şi fiica lui Ioana sunt dispuşi să meargă oricând la Parchet să dea explicaţii în legătură cu modul de achiziţie a terenurilor de la Nana, judeţul Călăraşi. Şeful statului a lansat un atac la adresa senatorului PSD, Gabriela Firea. 

13 apr. 2014, 20:23
Băsescu, ameninţare fără precedent la adresa unui senator din Comisia Nana

Preşedintele Traian Băsescu i-a transmis fostei jurnaliste Gabriela Firea să fie foarte atentă la soţul ei, Florentin Pandele, că s-ar putea să nu mai ajungă într-o zi acasă. 

”E o prostie! Nu te poți lua după o doamnă care a avut drept instruire 10 ani de citit pe prompter. Trebuie să mai știi și puțin drept. (…) Mai auzeam o prostie, tot de la doamna cunoscătoare. Ar fi mai bine să se uite la moșia soțului ei, că înțeleg că ar fi destule probleme pe moșia lui acolo. Să fie atentă acolo, că s-ar putea să nu-l mai găsească într-o zi acasă”, a declarat Traian Băsescu, cu referire la soțul Gabrielei Firea, primarul orașului Voluntari, Florin Pandele.