Băsescu: Îi îndemn pe cei de la Mişcarea Populară să nu atace PDL

Preşedintele Traian Băsescu i-a îndemnat duminică pe membrii Partidului Mişcarea Populară să nu îi atace pe cei din PDL, potrivit Agerpres.

09 feb. 2014, 13:05
Băsescu: Îi îndemn pe cei de la Mişcarea Populară să nu atace PDL

‘Am văzut această tendinţă… Cei care aţi optat să fiţi în PMP nu atacaţi PDL, nu el este adversarul’, a spus Traian Băsescu, la Cluj-Napoca, la o dezbatere publică organizată de Fundaţia Mişcarea Populară.

Şeful statului a vorbit şi despre relaţia sa foarte bună cu Emil Boc, care, la aceeaşi dezbatere, a anunţat că a intrat în Fundaţia Mişcarea Populară.

‘Aceste momente prin care trec doi oameni politici îi leagă pentru totdeauna, iar faptul că Emil a acceptat să vină în fundaţia pe care eu am iniţiat-o este o probă în acest sens şi sunt convins că împreună vom reuşi să continuăm procesele de modernizare a ţării. Îi mulţumesc mult lui Emil’, a afirmat Băsescu, care a adăugat că este prima apariţie publică pe care o are împreună cu Emil Boc de la momentul predării mandatului de premier.

Preşedintele Traian Băsescu a participat la o dezbatere publică intitulată ‘Statul de drept – între modelul european şi realitatea din România’, organizată de Fundaţia Mişcarea Populară la Cluj-Napoca.