Băsescu ironizează jurnaliştii: Cu ce vă ocupaţi azi? Rahova, Jilava, nimic? VIDEO

Preşedintele Traian Băsescu i-a întrebat, râzând, vineri, înaintea primirii la Cotroceni a secretarului general NATO, Anders Fogh Rasmussen, cu ce se ocupă, adăugând: "Rahova, Jilava, nimic?", iar întrebat dacă ia în considerare graţierea lui Gigi Becali, a răspuns: "Lasă!".

24 mai 2013, 09:35
Băsescu ironizează jurnaliştii: Cu ce vă ocupaţi azi? Rahova, Jilava, nimic? VIDEO

Şeful statului s-a adresat jurnaliştilor, înainte cu câteva secunde de momentul sosirii la Palatul Cotroceni a secretarului general NATO: „Ce faceţi, măi copii? Cu ce vă ocupaţi azi? Rahova, Jilava, nimic?”.

El a fost întrebat apoi dacă ia în considerare cererea de graţiere a lui Gigi Becali, însă preşedintele a răspuns „Lasă!” şi a făcut un semn cu mâna, indicând că nu vrea să răspundă.

Gigi Becali se află, de luni seară, în Penitenciarul Rahova, după ce a fost condamnat la trei ani de închisoare. După cele 21 de zile de carantină regulamentare, Gigi Becali va fi un deţinut la fel ca toţi ceilalţi şi, chiar dacă va avea un regim de detenţie semideschis, el nu va beneficia de un tratament preferenţial în Penitenciarul Rahova.

Citeşte şi Becali: Rog un minim de eleganţă şi respect. Să nu vină cu mascaţi şi circ. Mă prezint singur